mail: info@dewollef.nl of bellen 020 423 09 61

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen.

Retourzendingen altijd verzenden naar:

Yazoka
Radioweg 20h
1098NH Amsterdam

Retourzendingen naar een ander adres worden niet geaccepteerd.

Risico en Kosten

Een retourzending is voor risico en rekening van de koper. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Dit houdt in dat je zelf de verzendkosten voor het retourneren draagt en Yazoka niet aansprakelijk is voor beschadigingen en het zoekraken van de retourzending.

Terugbetaling

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, stuurt u het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking naar Yazoka, Radioweg 20h, 1098NH, amsterdam. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@dewollef.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Hulp nodig?

Neem contact met ons op via info@dewollef.nl voor vragen met betrekking tot terugbetalingen en retouren.

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.